Accomodatie

 

Accommodatie
Tenniscentrum Oudewater is fraai gelegen in het wandelgebied aan de Noort Syde in Oudewater. Het tenniscomplex bevat acht beschutte gravelbanen en vijf indoorbanen kunstgravelbanen[2013].De ruim opgezette tennishal is perfect verlicht [2013] en heeft parkeergelegenheid voor ca. 75 auto’s. Het horecagedeelte is in 2014 geheel vernieuwd, grote bar grote tafels met heerlijke leren stoelen en gezellige leren zitjes a la treincoupés

Indoor
De indoorbanen kunnen op diverse manieren gehuurd worden: op een vast tijdstip per week, voor de gehele winter (van eind september tot eind april) maar ook het gehele jaar door zo maar voor een uurtje.
Tennis verenigingen die in de zomermaanden moeten uitwijken door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden, kunnen tegen een speciaal tarief onze indoor tennisbanen huren. Tijdens de winterperiode staat de tennishal tevens ter beschikking voor trainingen onder leiding van de trainer van uw vereniging. Ook bestaat de mogelijkheid de gehele tennishal af te huren voor bijvoorbeeld een familie- of bedrijfstoernooi of een tennisclinic.

Arrangementen
Het tenniscentrum is uitermate geschikt voor het houden van tennisclinics, tennistoernooien of een combinatie hiervan. Indien gewenst verzorgen wij de gehele organisatie, vanaf het opzetten van het toernooi tot aan arrangeren van de tennisleraren voor een clinic. Na het toernooi of de clinic staat de horeca gelegenheid tot uw beschikking en kunnen we zorgdragen voor een lunch, diner of buffet. Vele bedrijven, personeelsverenigingen en families hebben van deze arrangementen reeds gebruik gemaakt.

Geen tennis?

Onze locatie is bijzonder geschikt voor uw verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest etc.

Zeker in de periode november tot en met maart hebben wij de zaterdagavond en de zondagmiddag/avond de gehele locatie voor u vrij voor uw feest.

Etentje, diner, buffet kan hierbij eventueel verzorgd worden of lekkere hapjes c.q. bittergarnituur.

Kijk eens op mijn facebook voor foto’s (martin van den brom)

Contactgegevens

Tenniscentrum Oudewater
Touwslag 4
3421 JG Oudewater
Ada en Martin van den Brom
Tel: 0348-562723
GSM: 0653152524
E-mail:info@tenniscentrum-oudewater.nl